Verwarm de oven voor op 175 °C.
Smelt de boter.
Verkruimel de koekjes in een keukenmachine of stamp ze fijn door ze in een zak te stoppen en er met een deegroller hard op te slaan.
Meng voor de bodem de verkruimelde koekjes met de gesmolten boter.
Druk dit mengsel stevig aan in een met boter ingevette springvorm van 22 cm doorsnee.
Bak de bodem 15 minuten in de oven.
Haal de bodem uit de oven en verhoog de temperatuur naar 225 °C.
Klop de cream cheese, suiker, eieren, crème fraiche, awarra pulp en bloem in een keukenmachine of met een mixer op medium speed tot het een glad mengsel is.
Giet dit mengsel over de koekbodem.
Bak de cheese cake 10 minuten in de oven.
Verlaag daarna de temperatuur naar 120 °C (zonder dat je de ovendeur open doet!) en laat de cheese cake nog 1 uur en 15 minuten bakken. Als je de cheese cake eruit haalt, moet de crème in het midden nog een beetje trillen.