Kruid de kip met zout en peper.
Snijd de knoflooktenen en selderij fijn. Zet de selderij apart voor later.
Snipper de ui en tomaat.
Doe wat olie in de pan en bak de ui en tomaat tot de ui glazig is.
Als de ui glazig is, bak je de knoflook mee en voeg je de masala toe.
Bak de kip mee en mix alles goed zodat de masala alle kip geel kleurt.
Doe het vuur nu lager, voeg er een snufje zout en 50 ml water aan toe.
Doe nu de selderij erbij.
Voeg een eetlepel bouillonpoeder toe/verkruimel een bouillonblokje en meng dit goed.
Voeg een madame Jeanette toe als je van pittig houdt.
Doe een deksel op je pannetje en laat de kip ongeveer een uur sudderen op laag vuur, terwijl je steeds een scheutje water toevoegt.
De kip moet sudderen in jus, dus blijf water toevoegen. Check elke 5 minuten of de kip nog meer water en/of smaak nodig heeft, voeg masala, zout en/of peper toe naar smaak.