WIN: Valentijnspakket vol Surinaamse lekkernijen!

Lieve lezer, we (One’sy en Tewa) willen je ENORM bedanken voor de support die wij het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen! Inmiddels hebben we 2500+ likes en groeien we elke dag door jouw support. Met veel liefde maken we wekelijks recepten, testen we producten en zoeken en bedenken we andere interessante Surinaamse content voor ons blog.

Omdat het op 14 februari Valentijnsdag is, én omdat we jou en alle andere lezers heel graag willen bedanken voor de support van het afgelopen jaar, geven we een Valentijnspakket weg! En zoals je wel weet als je ons volgt, we houden van eten en koken. Het leukste pakket dat we konden bedenken moest dan ook een combinatie zijn van producten die we lekker vinden, waar we gek op zijn én die we zelf gemaakt hebben.

Wat zit er in het This Girl Can Cook Valentijnspakket?

Heerlijke (Surinaamse) lekkernijen dus! Wie verdient het volgens jou om dit Valentijnspakket te ontvangen en waarom? Wie is jouw rots in de branding en verdient liefde én lekkernijen? Het mag natuurlijk je partner, maar ook je vader, moeder, broer, nicht, vriend, buurvrouw of collega zijn.

Laat een reactie achter onder deze post of op onze Facebook-pagina waarin je vertelt:
1 – aan wie je het pakket wil geven 
2 – waarom diegene dat pakket verdient

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. Let op: je kunt meedoen met onze actie tot en met vrijdag 10 februari 23:30 uur! Op zaterdag 11 februari maken we op onze Facebook-pagina bekend wie de winnaar is. 

Om er zeker van te zijn dat je pakket op tijd aankomt, versturen we het op zaterdag 11 februari. Het pakket komt dus maandag 13 of dinsdag 14 februari aan.

Happy Valentine’s Day!

No Replies to "WIN: Valentijnspakket vol Surinaamse lekkernijen!"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.