WIN: kaarten voor 1e editie Kip&RijstFest

Als er twee dingen zijn die in de Surinaamse keuken vaak op het menu staan, zijn het wel kip en rijst. Laten die nou net centraal staan op het event Kip&RijstFest! Zondag aanstaande 26 maart vindt de eerste editie plaats van dit foodfestival in de Beursfabriek in Nieuwegein. Van 12:00 – 20:00 kan je tijdens Kip&RijstFest genieten van lekker eten, live muziek en dancebattles. This Girl Can Cook mag twee keer twee kaarten weggeven voor dit event. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Het idee achter Kip&RijstFest is simpel: in Nederland wonen mensen van verschillende culturen, zoals de Surinaamse, Antilliaanse, Indonesische, Molukse en Vietnamese. De keukens hiervan hebben allemaal één ding gemeen: zij koken o.a. met kip en rijst! Je kan tijdens het festival dus hapjes vinden als Indonesische saté, spare ribs van de bbq, groentepatatjes, burrito’s, Johhnycakes en roti maar ook macarons, schaafijs en cupcakes.

Naast heel veel eten is er ook een optreden van La Rouge, kan je meedansen met een brassband, kijken naar dancebattles en meedoen met een loterij waarbij meer dan 55 prijzen te winnen zijn, waaronder een vliegticket naar Suriname! Kids hoef je niet thuis te laten om naar Kip&RijstFest te gaan, zij kunnen zich gratis laten schminken, knutselen, al hun energie kwijtraken op springkussens. Nog mooier: alle kinderen t/m 12 jaar krijgen GRATIS toegang!

Maar ook jíj kan gratis naar het foodfestival gaan, want wij verloten twee keer twee kaarten! Like en share ons Facebook-bericht over het event en wie weet beleef jij zondag aanstaande een heerlijke middag op Kip&RijstFest in Nieuwegein. Mocht je niet winnen, dan kan je er natuurlijk alsnog naar toe. Voor volwassenen bedraagt de entree € 5,-.

Details Foodfestival Kip&RijstFest

Wanneer: zondag 26 maart van 12:00 – 20:00 uur
Waar: De Beursfabriek, Symfonielaan 5, 3438 EX in Nieuwegein
Meer info: http://www.kiprijst.nl (bekijk daar ook het programma voor de gehele dag)
Er zijn 1500 gratis parkeerplaatsen.

Deze winactie is afgelopen.

No Replies to "WIN: kaarten voor 1e editie Kip&RijstFest"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.