This Girl Has Eaten At: Otomat (Antwerpen)

Antwerpen is áltijd een goed idee, zeker omdat een goede vriendin van mij daar woont en het altijd heerlijk is om haar weer te zien. Onze tijd samen is incompleet als we niet minstens één keer fantastisch hebben gegeten. Afgelopen keer was onze keuze gevallen op Otomat: Italiaanse pizza’s met een verrassende Vlaamse twist. And boi … Was this a treat!!!

otomat-antwerpen

This Girl Has Eaten At: Otomat Antwerpen
GEGETEN/GEDRONKEN: 

Dieuwke en ik namen beiden een pizza: zij de Boule & Boulette (pizza met tomatensaus, gehakt, venkelzaad, rode ui, knoflook, basilicum en verse Parmezaanse kaas):

beste-pizza-antwerpen-otomat

Ik had de Sailorman (pizza met witte saus, ansjovis, bladspinazie, knoflook, mozzarella en nootmuskaat):

otomat-beste-pizza-antwerpen

Dieuwke dronk een huisgemaakte ijsthee en ik nam een huisgemaakte limonade Floral Ginger + Orange.

MEEST GENOTEN VAN:

De Sailormanpizza … Die staat in mijn top 2 lekkerste pizza’s OOIT! De smaken waren verrassend, heerlijk en echt vernieuwend. Beiden waren we flabbergasted door de enorme smaakexplosie die ons trof. De rest van de dag hadden we het nog over die geweldige pizza, echt gewoon WoW!

VOLGENDE KEER BETER:

Hoewel de pizza’s meer dan satisfying waren, vonden we de desserts aan de dure kant: € 9,50 voor een glaasje Eton Mess? Yikes…

BEDIENING/ENTOURAGE/SFEER:

Degene die ons bediende was een leuke Gentenaar die ook nog eens super grappig en gevat was. Volgens mijn vriendin hebben Vlaamse mannen niet dezelfde humor als Nederlanders, dus dat was bijzonder. Maar dit exemplaar… Single gals who love a good pizza and and a cutey with a good sense of humor: ga naar Otomat hoor!

otomat-antwerpen-pizza

REKENING:

€ 47, voor twee pizza’s, twee huisgemaakte drankjes, twee koffie en één thee. Niet hopi cheap, maar wel hopi lekker.

EINDOORDEEL EN CIJFER? 

Een 9! Ik had Otomat een 10 gegeven als we ons buikje helemaal vol hadden gegeten met een dessert. Alles was goed; de pizza, de service en ik vond de prijs aan de hoge kant, maar deze pizza’s zijn het waard.

Je vindt Otomat aan het Van Schoonbekeplein 11 (naast het MAS) in Antwerpen. Het restaurant is geopend van zondag – donderdag van 12- 22 uur en op vrijdag en zaterdag van 12-23 uur. Website

P.S: de Grappige Gent opent binnenkort een tweede Otomat-filiaal in zijn hometown Gent! Dus ook daar kun je binnenkort terecht voor een heerlijke pizza-ervaring.


*Heb jij ons recept uitgeprobeerd? Daar worden we blij van! Deel de foto’s via social media met de tag #thisgirlcc.
*Wil je dit artikel delen op je eigen site? Geen probleem! Na schriftelijke toestemming van ons kan dat met een duidelijk zichtbare en aanklikbare hyperlink naar www.thisgirlcancook.nl als bronvermelding.


author-avatar

Soulfood en patat lover voor het leven. Daardoor: de eeuwige jojo. Krijgt een twinkeling in de ogen als het om écht lekker eten gaat.

No Replies to "This Girl Has Eaten At: Otomat (Antwerpen)"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.