MUST SEE: de leukste filmpjes van Koken met Shane Kluivert

Shane Kluivert is niet alleen een zeer getalenteerde voetballer, maar hij kan ook koken! Dat laat hij zien in zijn kookshow Koken met Shane. Omdat zijn filmpjes zo’n succes zijn op YouTube, verschijnt in het voorjaar van 2018 een kookboek met daarin Shanes favoriete recepten. Shane maakt niet alleen lekkere dingen, maar het is ook super schattig om naar hem te kijken. Daarom hebben we hieronder een aantal afleveringen van Koken met Shane onder elkaar gezet.

Shane’s eerste kookfilmpje verscheen in 2016 op YouTube en sindsdien heeft Koken met Shane 12 afleveringen, waarvan de laatste vorige week verscheen. Vol enthousiasme en zelfvertrouwen laat de kleine Shane kijkers zien hoe hij eten klaarmaakt. Hij maakt geen Surinaamse gerechten, maar wel dingen als groentecakejes, aspergesnacks en courgettesoep. Elke aflevering begint met het doornemen van de ingrediënten je nodig hebt om het gerecht te maken. En daarna het allerbelangrijkste volgens Shane: ‘Handen wassen!’

must see koken met shane

Koken met Shane aflevering 1: Pasta

In de eerste editie van Shane’s kookshow maakt hij zijn favoriete pasta. Het is een vegetarische pasta met een zelfgemaakte tomatensaus.

Koken met Shane aflevering 2: Zalm

Shane gaat naar de Albert Cuyp Markt in Amsterdam om boodschappen te doen voor deze aflevering. Hij koopt een stuk zalm ‘met de huid’ en wat andere ingrediënten en gaat dan naar huis om deze te bereiden. In dit filmpje legt Shane ook uit hoe je het beste kan snijden: ‘Altijd van je af.’

Koken met Shane aflevering 6: Chickenkatsu

Een recept waarbij je heel veel troep maakt, zegt Shane als hij chickenkatsu maakt. Dat is kipfilet gepaneerd in panko (Japans broodkruim). Een soort kipnuggets, maar dan gezonder volgens Shane.

Koken met Shane aflevering 7: Wokken

In de aflevering Wokken maakt Shane een bijgerecht van een heleboel groenten: aubergine, taugé, sperziebonen, champignons, paprika, spinazie en wortelen.

Koken met Shane aflevering 12: Oatmeal

Ontbijten is belangrijk vindt Shane. Daarom maakt hij een ontbijtje met havermout, melk en vers fruit.


*Heb jij ons recept uitgeprobeerd? Daar worden we blij van! Deel de foto’s via social media met de tag #thisgirlcc.
*Wil je dit artikel delen op je eigen site? Geen probleem! Na schriftelijke toestemming van ons kan dat met een duidelijk zichtbare en aanklikbare hyperlink naar www.thisgirlcancook.nl als bronvermelding.Deze pagina bevat affiliate links. Wanneer jij iets koopt via een van deze links, betaal je niets extra’s, maar verdient This Girl Can Cook wel een klein percentage om ons blog te ondersteunen.


No Replies to "MUST SEE: de leukste filmpjes van Koken met Shane Kluivert"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.