This Girl Can Cook in de media

Hieronder zie je in welke media This Girl Can Cook is verschenen.

Sinds mei 2022 zijn we recensenten voor de Uitkrant. Elke editie bespreken we een nieuw restaurant waar we hebben gegeten en geven we drie tips van andere nieuwe foodspots.

Lees hieronder de oude edities terug:

December 2019 – Soul & Jazz Live met One’sy met Jason Tjon Affo

One’sy interviewde in haar programma op NPO Soul & Jazz vegan food en lifestyle blogger Jason Tjon Affo van The Indigo Kitchen. Hij vertelde haar waarom hij veganisme niet los ziet van racisme, feminisme en lhbtiq+-rechten, waarom hij open is over het hebben van hiv en waarom hij via foto’s belangrijke boodschappen deelt. Je hoort alles hier terug.

2016 juni – Smakelijke verhalen – NPO2

smakelijke verhalen uitleg pom 1

Tewa werd gevraagd om mee te werken aan een nieuw programma van de NTR: Smakelijke verhalen. In dit programma gaat journalist Petra Possel op zoek naar mensen met een bijzondere eetherinnering. Ze vraagt Tewa naar de pom van haar oma, woont een kookworkshop bij en leert de familiegeschiedenis kennen. Klik op het plaatje om de post en de aflevering te bekijken.

2016 mei- Vleesverlangen – NPO3

Vleesverlangen

Speciaal voor de themawebsite Vleesverlangen maakten One’sy en Tewa een vegetarische variatie op de Surinaamse rijst, kip en groente. Klik op het plaatje om het filmpje te zien.