[RoyalSlider Error] No posts found matching your criteria.
Our Latest Food News
Heb je nog een rijpe bakbanaan over? Gooi hem niet weg, maar maak er deze luchtige bakbanaanbolletjes mee!
Caribische rice and peas zijn een heerlijke comfortmeal gemaakt met kidneybonen gekookt in kokosmelk.
Cheatdays | Minder suiker | Recepten | Snacks & Bijgerechten | Uitgelicht | Vegetarisch & Veganistisch | Verrassend Surinaams | Wereldkeuken
RECEPT: vegan red velvet cake met madame Jeanette
Vegan red velvet cake met de subtiele smaak van cacao en de kick van madame Jeanette maak je met ons recept.
Voor de Uitkrant gingen we eten bij het Surinaamse restaurant Papa Aswa in Amsterdam-Zuidoost. Lees snel wat we er aten en hoe we het vonden!
Trek in heerlijke Surinaamse bakkeljauw frita? Je maakt deze lekkere visballetjes heel makkelijk met ons simpele recept.
Trek in de smeuigste chocoladebrownies zonder dierlijke producten? Maak dan snel onze fudgy vegan brownies en geniet!
Sorry, no posts matched your query!
Heb je nog een rijpe bakbanaan over? Gooi hem niet weg, maar maak er deze luchtige bakbanaanbolletjes mee!
Sorry, no posts matched your query!
Caribische rice and peas zijn een heerlijke comfortmeal gemaakt met kidneybonen gekookt in kokosmelk.
Vegan red velvet cake met de subtiele smaak van cacao en de kick van madame Jeanette maak je met ons recept.
Volg ons op Instagram