Disclaimer

This Girl Can Cook werkt graag transparant en eerlijk, daarom is het goed om onze disclaimer te lezen als je wilt samenwerken of graag posts leest op This Girl Can Cook.

Samenwerkingen/Advertorials

Een samenwerking met This Girl Can Cook betekent een eerlijke en open samenwerking. In de posts zijn wij eerlijk over producten en kritiek wordt altijd opbouwend en gefundeerd gegeven. Producten die worden opgestuurd en gereviewd, worden als zodanig vermeld met een sterretje (*) dat aangeeft dat het product is opgestuurd. Voor gratis behandelingen/services geldt dit ook. Daarnaast worden advertorials of gesponsorde posts herkenbaar gemaakt door middel van een sterretje (*) en aan het einde van de post door middel van een disclaimer.

Mocht je ons als merk of bedrijf een product willen opsturen of een behandeling willen aanbieden, dan mag dit vrijblijvend. Mail voor ons postadres naar info (at) thisgirlcancook.nl. Let hierbij wel op: het opsturen of aanbieden van producten of andere services garandeert geen review, reclame of meer klandizie.

Reviews

This Girl Can Cook wil benadrukken dat zij producten, etenswaar en andere zaken zelf test en dat dit gebaseerd is op onze persoonlijke smaak. Zo kan het zijn dat wij iets heel lekker vinden en jij het ook probeert en het niets vindt.

Copyright

Alles op This Girl Can Cook is¬†gemaakt door onszelf, tenzij anders vermeld. De foto’s of artikelen die niet uit eigen hand komen, probeert This Girl Can Cook altijd netjes te accrediteren. Is er een foto van jou op dit blog die This Girl Can Cook onjuist of niet heeft geaccrediteerd, mail dan naar info (at) thisgirlcancook.nl en wij zullen¬†zo snel mogelijk de juiste credits vermelden en/of de foto verwijderen.

Alle artikelen en foto’s zijn eigendom van This Girl Can Cook en het is daarom niet toegestaan om ze te kopi√ęren of deels te kopi√ęren zonder onze toestemming en duidelijke bronvermelding.

Hoewel This Girl Can Cook er alles aan doet om voorzichtig en juist om te gaan met informatie en privacy zijn wij niet verantwoordelijk voor misbruik door derden. This Girl Can Cook zal zelf nooit misbruik maken van de gegevens die bezoekers aan ons doorgeven.

This Girl Can Cook kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoud noch gevolgen van links op de website die leiden naar andere websites. Ook is This Girl Can Cook niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of in verband staat met het gebruik van de website.

Voor vragen, mail naar info (at) thisgirlcancook.nl.

Groetjes Tewa en One’sy