5 x chocolade recepten van This Girl Can Cook

Vraag 10 mensen naar hun favoriete guilty pleasure en de kans is groot dat ze ‘chocola!’ uitroepen. Of je nou van puur, wit, melk of met allerlei toevoegingen houdt, er is iets magisch aan chocola dat maar moeilijk uit te leggen is. Ook wij houden op zijn tijd van chocola of dingen die je ermee kan maken. Hieronder verzamelden we 5 x de lekkerste chocolade recepten die je terug vindt op This Girl Can Cook.

5 x de lekkerste chocolade recepten: CHOCOLATE FUDGE BROWNIES MET GANACHE

Wil je iemand verrassen, troosten, blij maken en vooral laten genieten van de ultieme chocolade traktatie? Dan zijn deze brownies h├ęt antwoord! De chocolate fudge brownies zijn niet alleen smeu├»g van binnen, maar door de ganachelaag (slagroom met chocola) ook romig bij elke hap die je neemt.

RECEPT: de lekkerste fudgy ganache brownies

5 x de lekkerste chocolade recepten: ZELFGEMAAKTE BONBONS

Wist je dat zelf bonbons maken super simpel is? Of je er nou paaseitjes van maakt, ze in ijsblokvormpjes giet of gewoon brokken van afbreekt, met slechts vier ingredi├źnten maak je al overheerlijke bonbons. Voeg er nog noten, gedroogd fruit of ander lekkers aan toe voor een extra bite.

RECEPT: zelf paaseitjes maken met hazelnoten

5 x de lekkerste chocolade recepten: HOME MADE NUTELLA

Een even simpel recept als dat voor zelfgemaakte bonbons, is dit recept voor home made Nutella. Hazelnootpasta in de supermarkt kopen, hoeft niet meer, want deze Nutella is snel gemaakt en smaakt als je het ons vraagt, lekkerder dan die uit de winkel!

RECEPT: home made Nutella met 4 ingredi├źnten

5 x de lekkerste chocolade recepten: ZELFGEMAAKTE TWIX

Ben jij een Twix-eter die eerst de chocoladelaag en de caramel eraf eet en dan pas de biscuit? Of hap je in twee repen tegelijk? Beide zijn ook mogelijk als je zelf Twix maakt. Een heerlijk brosse biscuitlaag, daarbovenop caramel gemaakt van dadels (dus geen geraffineerde witte suiker) en een topping van ganache (daar is ‘ie weer!). Als dit je dag niet goed/beter maakt, weten wij het ook niet meer!

RECEPT: overheerlijke zelfgemaakte Twix

5 x de lekkerste chocolade recepten: SPICY MADAME JEANETTE BROWNIES

Bestaande gerechten ‘verSurinamiseren’, daar houden we van! Dat is ook wat we deden met deze madame Jeanette brownies. Cacao en peper vullen elkaar heel goed aan qua smaak, kennis die we maar al te graag hebben overgenomen van de Azteken. Je maakt deze brownies zo spicy als je zelf wil, dus ook geschikt voor de niet zo avontuurlijke peper-eters (wij zelf! :)).

RECEPT: brownies met madame Jeanette peper


*Heb jij ons recept uitgeprobeerd? Daar worden we blij van! Deel de foto’s via social media met de tag #thisgirlcc.
*Wil je dit artikel delen op je eigen site? Geen probleem! Plaats dan wel altijd een duidelijk zichtbare en aanklikbare hyperlink naar www.thisgirlcancook.nl als bronvermelding.


No Replies to "5 x chocolade recepten van This Girl Can Cook"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.